Work of the Camagüey’s Frank Frank to Cookbook Fair in Paris (+ Photos)

Text and photos Lázaro David Najarro Pujol

Camagüey, Cuba, feb 26.- Chef Frank Rodríguez Pino, a worker at the Gran Club Santa Lucía Hotel, at the tourist pole of the same name north of the Cuban city of Camagüey, never imagined that his text Taste and Knowledge would represent the Gourmand World Cookbook Awards at the Paris Cookbook Fair, in Louvre-Tuileies, from June 3 to 7 of the current year 2020.

The information was confirmed via email by Edouard Cointreau, founder and president of the Gourmand World Cookbook Awards.Leer más de esta entrada



Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .